Cheeseburger in Paradise?

Aceste fotografii, desprinse parcă dintr-o secventa de film, au fost realizate în 2012, de către un prieten care se juca cu aparatul de fotografiat în timp ce eu, mă uitam la TV și mâncăm un hamburger.

Realizate fără un scop anume, ne-am dat seama, ulterior, ca aceste poze chiar sunt interesante, amuzante si numai bune pentru a face publicitate hamburgerilor de la Mc Donald’s.: D

Cu această ocazie o profit să vă vorbesc puţin despre mâncarea de la Mc Donald’s şi efectele ei.

Aţi auzit, probabil, în nenumărate rânduri discuţii contradictorii despre mâncarea de la McDonald’s sau în general mâncarea fast-food. Aţi auzit şi aţi văzut atât publicitate pozitivă, cât şi publicitate negativă. Nu vreau să vă spun ce să mâncaţi şi ce să nu mâncaţi, căci sincer şi mie îmi plac hamburgerii şi cheeseburgerii de la McDonald’s: D, deşi sunt conştientă de faptul că nu sunt sănătoase.

Fotografia artistica, atmosfera romantica

Chiar şi aşa, nimic nu mă opreşte să merg uneori (odată la nu ştiu câte luni), să mănânc la McDonald’s sau KFC. Mi se pare absurd să eviţi să mănânci ceva ce îţi place. Şi dacă o luăm la modul serios orice produs, cumpărat de pe rafturile din supermarketuri şi pe care îl folosim foarte des în ziua de azi, este nesănătoase.

Restaurantele de de tip fast-food sunt avantajoase că sunt deschise la orice oră şi se mânca ieftin. Deci când nu ai chef  sau nu ai timp să găteşti , pentru mulţi dintre noi este cea mai simplă soluţie să mergem să mâncăm ceva repede şi ieftin la McDonald’s sau la KFC. Însă, nu ar trebui să facem din aceasta un viciu.

Vreau să trag un semnal de alarmă către cei care sunt dependenţi de mâncarea fast-food.

Milioane de oameni mănâncă zilnic produsele  McDonald’s. Alarmant este faptul că mulţi dintre aceşti oameni nu se gândesc deloc la sănătatea lor.

În primul rând ar trebui să ne gândim la impactul produselor fast-food asupra sănătății şi la modul în care sunt prăjite şi preparate aceste produse, în ulei încins şi la temperaturi foarte mari.

Aşadar, mâncare de la MCDonald’s chiar dacă are un gust delicios, ce atrage şi poate crea dependenţă, trebuie să ne gândim că are şi un număr ridicat de calorii, iar pentru cei care ţin foarte mult la sănătatea lor şi la aspectul fizic, ar trebui să evite să le consume  în mod excesiv.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook