logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Cum să acționezi la prima întâlnire cu un bărbat cunosct în chat

Millavintage  Lifestyle   Cum să acționezi la prima întâlnire cu un bărbat cunosct în chat

Cum să acționezi la prima întâlnire cu un bărbat cunosct în chat

Lifestyle  Cum să acționezi la prima întâlnire cu un bărbat cunosct în chatIn ultimii ani au aparut tot mai multe site-uri si aplicatii pentru a cunoste femei si barbati. De foarte multe ori cei care merg intr-un loc nou se folosesc de aceste site-uri pentru a cunoaste persoane din zona cu care sa se distreze. Nu este exclus si faptul ca unii si-au gasit marea iubire pe astfel de site-uri. Am auzit multe cazuri in care cei doi s-au cunoscut pe chat, dupa care auajuns in fata altarului. Ce trebuie sa stii despre prima intalnire cu un barbat cunoscut în chat? Care sunt riscurile trecerii de la lumea virtuala la lume reala? Iata cateva sfaturi despre ce trebuie sa faci cand cunosti o persoana pe internet si te invita la o intalnire reala.

Piramida inversata. Cine, ce, cand, unde, de ce sunt intrebarile de baza care contruiesc piramida inversa des folosita in jurnalism. Dar aceste reguli nu strica sa fie aplicate de oricine, si, in viata de cu zi, la intalnirea cu un strain. Deci, inainte de a te grabi sa accepti invitatia ca sa il cunosti real, ar tebui sa stii cate ceva despre el, cel cu care te intalnesti. Ar fi bine sa ii cunosti numele intreg, sa ai o adresa de mail, sa verifici pe internet ce date iti poate furniza google despre el, daca are conturi si pe alte site-uri de socializare (exemplu: facebook). Pe facebook poti verifica daca aveti prieteni comuni, iar daca da, atunci pot cere informatii de la acele pesoane despre el. Desigur s-ar putea intampla ca totul sa fie o minciuna, iar informatiile ce ti le da sa nu fie reale, insa important este sa fii foarte atenta la ce iti scrie si sa cantaresti bine atunci cand apar suspicuni.

Citeste tot aici 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: