Cum să acționezi la prima întâlnire cu un bărbat cunosct în chat

În ultimii ani, au apărut tot mai multe site-uri și aplicații pentru a cunoaște femei și bărbați. De foarte multe ori, cei care merg într-un loc nou se folosesc de aceste site-uri pentru a cunoaște persoane din zona cu care să se distreze. Nu este exclus și faptul că unii și-au găsit marea iubire pe astfel de site-uri.

Am auzit multe cazuri în care cei doi s-au cunoscut pe chat, după care au ajuns în fața altarului. Ce trebuie să știi despre prima întâlnire cu un bărbat cunoscut în chat? Care sunt riscurile trecerii de la lumea virtuală la lumea reală? Iată câteva sfaturi despre ce trebuie să faci când cunoști o persoană pe internet și te invită la o întâlnire reală.

Ce trebuie să știi înainte de a te întâlni cu un bărbat cunoscut în chat

Piramida inversată. Cine, ce, când, unde, de ce sunt întrebările de bază care construiesc piramida inversată des folosită în jurnalism. Dar aceste reguli nu strică să fie aplicate de oricine, și, în viața de zi cu zi, la întâlnirea cu un străin.

Deci, înainte de a te grăbi să accepti invitația ca să-l cunoști real, ar trebui să știi câte ceva despre el, cel cu care te întâlnești. Ar fi bine să-i cunoști numele întreg, să ai o adresă de email, să verifici pe internet ce date îți poate furniza Google despre el, dacă are conturi și pe alte site-uri de socializare (exemplu: Facebook).

Pe Facebook poți verifica dacă aveți prieteni comuni, iar dacă da, atunci poți cere informații de la acele persoane despre el. Desigur, s-ar putea întâmpla ca totul să fie o minciună, iar informațiile pe care ți le dă să nu fie reale, însă important este să fii foarte atentă la ce ți scrie și să cântărești bine atunci când apar suspiciuni.

Cum să stabilești detaliile întâlnirii

De asemenea, înainte de a accepta o întâlnire reală, ar fi bine să stabilești cu el detaliile întâlnirii. Discutați despre ce vreți să faceți împreună, unde vreți să mergeți, la ce oră vreți să vă întâlniți, etc. Întotdeauna este mai bine să fii sigură de ceea ce îți propui să faci înainte de a te întâlni cu o persoană cunoscută online.

Cinci lucruri care să nu le faci unui bărbat

Cum să îți protejezi siguranța în întâlniri cu persoane cunoscute online

În ceea ce privește întâlnirea în sine, ar fi bine să alegi un loc public și sigur pentru întâlnire. Poți merge la un restaurant, la o cafenea sau la un film, de exemplu. Evită să te întâlnești cu o persoană cunoscută online într-un loc izolat sau să îl/o lași să vină acasă la tine. Întotdeauna este mai bine să fii precaută și să îți protejezi siguranța în primele întâlniri cu o persoană cunoscută online.

În cazul în care întâlnirea se desfășoară bine și dorești să mai vedem persoana respectivă, ar fi bine să îi spui că te simți confortabil și în siguranță cu el/ea înainte de a face orice alt pas. Dacă întâlnirea nu a mers bine sau te simți îngrijorată/ă în orice moment, nu ezita să îi spui că vrei să pui capăt întâlnirii și să te întorci acasă. Este important să te simți în siguranță și confortabil în orice întâlnire, indiferent cine este persoana cu care te întâlnești.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook