logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

Millavintage  Lifestyle   Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

Lifestyle  Șase  tipuri de bărbați pe care să-i evițiIndiferent cat de frumos sau fermecator este un barbat, daca nu are caracterul si educatia potrivita pentru a se implica intr-o relatie atunci sansele ca sa ai un viitor frumos alaturi de el sunt destul de scazute. Ca orice femeie este normal sa ne dorim un barbat langa noi, dar este foarte importat sa nu va lasati amagite de primul barbat pe care il intalniti in cale si sa va legati pentru tot restul vietii, doar din nevoia de a avea un mascul in casa pe care sa il iubiti. Sfatul meu este sa incercati sa fiti femei independente si nu genul de femeie care nu poate trai fara un barbat. Incercati sa va alegeti atent partenerul de viata daca vrei sa ai o relatie fericita si implinita.

De aceea am decis sa va prezint cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii evitati, doar daca nu esti dispusa sa depui efort enorm pentru al schimba. Insa si aceste schimbari au anumite riscuri: fie iti va reprosa toata viata ca s-a schimbat pentru tine, fie va recidiva iar tu vei suporta consecintele, fie nu vei reusi sa il schimbi si iti vei da seama ca toate sentimentele, tot timpul si toate eforturile pe care le-ai investit in relatie au fost in zadar.

Afemeiatul. Acesta este tipul clasic de barbat care sare din floare in floare, gata sa “polenizeze” orice femeie. Sa nu credeti ca sunteti speciale, doar pentru ca s-a intamplat sa ii iesiti in cale. Cu prima ocazie ce va aparea alta, tu nici nu vei mai exista.

Citeste tot aici 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: