logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Filofobia – când iubirea devine înfricoșătoare

Millavintage  Lifestyle   Filofobia – când iubirea devine înfricoșătoare

Filofobia – când iubirea devine înfricoșătoare

Lifestyle  Filofobia - când iubirea devine înfricoșătoareCati dintre noi am spus cel putin odata in viata ca nu mai vrem sa iubim, ca nu mai credem in dragoste, pentru ca dragostea doare? Si foarte multi dupa ce am ramas dezamagiti si am suferit dintr-o mare iubire, s-a intamplat, sa refuzam sa mai iubim, nedorind sa mai trecem prin acele senzatii si experiente. Frica de a iubi ascunde teama de a nu fi din nou dezamagiti, de a nu fi parasiti si de a nu trece printr-un alt esec.

Dar cati dintre voi stiati ca frica de a iubi poate dezvolta o fobie reala, numita de specialisti: filofobia? Termenul Filofobia provine din grecescul filos- dragoste si fobie- frica, iar acum cuvantul defineste teama anormala si persistenta cu care ne confruntam cand e vorba de a iubit pe cineva.

Ce se intampla cand ne blocam emotiile? Afla mai multe aici

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: