logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Efectele benefice ale patrunjelului asupra organismului

Millavintage  Lifestyle   Efectele benefice ale patrunjelului asupra organismului

Efectele benefice ale patrunjelului asupra organismului

Daca aveti un sistem imunitar slab, probleme de apetit sau indigestie, ar trebui sa stiti ca patrunjelul este planta perfecta pentru rezolvarea acestor probleme. Printre vitaminele ce se gasesc in aceasta planta se numara: vitamina C, B12, K si A.

Patrunjelul este folosit foarte des atunci cand gatim, dar putin cunosc beneficiile ce le are asupra organismului nostru. El contine un complex de vitamine, provitamine, fosfor, sulf, potasiu, cupru, magneziu, clorofila, aminoacizi, care aduc o multime de efecte benefice.

Se considera ca patrunjelul este mult mai bogat in vitamina C decat o portocala, iar 100 de grame de patrunjel contine 240 mg de vitamina C.

Patrunjelul mai are si o cantitate considerabila de vitamina B12, care ajuta la dezvoltarea normala a celulelor si este importanta pentru sarcina, fertilitate, sau pentru a preveni bolile degenerative precum: cancerul, Parkinson si alte boli ale creierului.

Citeste tot aici 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: