logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Ce se intampla daca asculti muzica cu castile

Millavintage  Lifestyle   Ce se intampla daca asculti muzica cu castile

Ce se intampla daca asculti muzica cu castile

Tot mai multi tineri asculta muzica cu castile si cu volumul la maxim. Un studiu recent avertizeaza tinerii ca noile dispozitive electronice si castile pot aduce probleme grave ale auzului.

Un nou studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS)atrage atentia tinerilor pasionati de noile dispozitive electronice, precum si castile ce le folosim pentru a asculta muzica. Specialistii avertizeaza ca penste 1,1 miliarde de tineri din intreaga lume risca sa intampine probleme auditive cauzate de practicile de ascultarea a muzicii.

Studiul demonstreaza ca in prezent aproximativ 43 de miliarde de tineri cu varste intre 12 si 35 de ani sufera deja de handicap auditiv. Intre 2,5 si 3 miliarde de tineri de pe mapamond fac parte din aceasta categorie de varsta. Cei mai expusi sunt tinerii din tarile cu venituri mari.

Citeste tot aici

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: