logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Utilizarea telefoanelor mobile si a tabletelor ne fac mai urati

Millavintage  Lifestyle   Utilizarea telefoanelor mobile si a tabletelor ne fac mai urati

Utilizarea telefoanelor mobile si a tabletelor ne fac mai urati

Folosirea frecventa a telefoanelor mobile sau a tabletelor ne fac mai urati! Acesta este rezultatul unui studiu realizat de corporatia americana Intel. Telefoanele mobile si tabletele sunt printre cele mai populare instrumente electonice folosite la ora actuala. Dar ce nu se stia despre acestea este faptul ca utilizarea lor frecventa poate avea efecte nocive asupra organismului, precum si a aspectului fizic.

Potrivit unor studii recente s-a constat ca dependenta fata de aceste instrumente electronice poate duce la dezvoltarea precoce a ridurilor si chiar, in general, sa ne faca mai putin atractiv.

Conform rezultatelor unui studiu realizat de corporatia americana Intel s-a demonstrat ca 40% dintre utilizatori nu inchid aceste dispozitive niciodata, iar 8 indivizi din 10 dorm cu telefonul langa ei.

Citeste tot aici

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: