logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Studiu: Vitamina B9 reduce riscul de accident vascular cerebral

Millavintage  Lifestyle   Studiu: Vitamina B9 reduce riscul de accident vascular cerebral

Studiu: Vitamina B9 reduce riscul de accident vascular cerebral

Un nou studiu demonstreaza ca vitamina B9 in combinatie cu enalapril, medicament folosit contra hipertensiunii arteriale,  ajuta la  reducerea completa a riscului de accident vascular cerebral.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 20.000 de adulti din China si, ulterior, a fost publicat in Journal of American Medical Association (JAMA), potrivit mediafax.

Astfel, in urma studiului s-a demonstrat ca, persoanele care sufereau de hipertensiune arteriala nu au avut niciodata atac de cord.

Specialistii spitalului universitar din Beijing au selectat pentru acest studiu o parte din pacientii carora li s-a prescris, in perioada 2008-2013, tratamente cu 0,8 mg de acid folic (Vitamina B9) si 10 mg de enalapril. Cealalta parte a grupului erau pacienti care au primit doar tratament cu enalapril.

Citeste tot aici

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: