EXCLUSIV! Calin Goia (Voltaj): “Speram ca romanii din diaspora sa simta mesajul nostru”
IMGL0061
Foto arhiva Voltaj

Membrii trupei Voltaj se pregatesc intens pentru finala competitiei internationale Eurovision, care va avea loc in perioada 19-23 mai in Austria. Cu toate acestea, Calin Goia si-a facut putin timp ca sa imi acorde un interviu exclusiv pentru romanii din diaspora. Calin Goia a vorbit pentruBlasting News, despre pregatirile pentru competitia internationala Eurovision, precum si despre melodia „De la capat” care are un mesaj de mare impact social ce vizeaza „orfanii albi”, adicacopiii ramasi singuri dupa ce parintii au plecat la munca in strainatate.

„Ne dorim si speram ca romanii din diaspora sa simta cu adevarat ca mesajul nostru-i vizeaza in mod direct si ca ne-am gandit intotdeauna cat de multe sacrificii fac pentru a le fi bine celor ramasi in tara.” a declarat solistul Calin Goia.

In ce priveste competitia nationala, Calin Goia, considera ca ceea ce i-a diferentiat pe ei de restul participantilor a fost mesajul campaniei „De la capat”, care atinge la suflet milioane de romani din diaspora care au copii lasati acasa.

Trupa Voltaj a participat si anterior la concursul Eurovision, dar de aceasta data motivatia lor este si mai mare, iar membrii Voltaj spera sa aduca Romania pe o pozitie foarte buna si mai mult decat atat sa-si transmita mesajul si dragostea fata de copii.

Ieri a fost lansata varianta finala a melodiei cu care trupa Voltaj va urca pe scena de la Viena, melodia a fost publicata pe pagina oficiala de Facebook a trupei Voltaj si deja se bucura de aprecierea publicului.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Citeste interviul aici