Dieta franceza: De ce sunt frantuzoaicele cele mai slabe femei din Europa

Este bine cunoscut faptul ca frantuzoaicele sunt cele mai slabe femei din Europa (68 de kg la 1,70 inaltimea) si cu toate acestea ele se considera supraponderate si sunt obsedate de aspectul lor.

Multe femei vorbesc despre dieta frantuzeasca, care de fapt, nu este chiar o dieta  propriu-zisa, ci mai mult un stil de viata cu care francezii sunt obisnuiti de mici si care, se pare, ca ii ajuta foarte mult in a-si mentine organismul sanatos si cu  un nivel echilibrat de greutate.

Asadar, dieta franceza, este un stil de viata ce se transmite ereditar si care are la baza cateva principii simple, pe care daca vrei sa le urmezi trebuie sa ai doar vointa.Succesul dietei franceze se bazeaza pe substantele nutritive naturale, cat mai multe vitamine obtinute dintr-o alimentatie echilibrata in fiecare zi. Pentru a obtine vitaminele necesare organismului din alimente, este indicat sa mancam cat mai multe legume si fructe in fiecare zi.

Grasimele necesare organismului in alimentatia frantuzoiacelor sunt: pestele gras, uleiul de masline, de nuca, avocada, carnea slaba, migdalele si legumele si fructele. Atentie, la francezi sarea parca nici nu ar exista. Mancarea este foarte putin sarata, asta deoarece ei amestica sarea cu plante aromatice uscate, iar gustul nu se pierde.

Citeste tot aici

Hits: 13

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*