Moda iarnă 2015-2016. Cum ne îmbrăcăm ca să fim cool

Ne aflăm spre sfârșitul sezonului tomnatic, probabil deja v-aţi făcut ordine în garderobă şi aţi pus de-o parte ţinutele cool ce v-au inspirat în această vară şi  aţi trecut la cele pentru toamnă-iarnă. Însă, la fel de probabil,  sunteţi în căutarea ţinutelor perfecte ce se  poartă în acestă iarnă.

Așadar, m-am gândit să vă dau o mână de ajutor şi să vă prezint câteva din tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2015-2016!

Cu ce ne îmbrăcăm în perioada următoare?!

Ideile sunt prezentate direct de către marii creatori pe podiumurile de modă. Ce ar trebui să ştiţi, mai întâi, este că pentru acest sezon se revine la culorile cu reflecţii metalice şi la ţesuturile tartan.

Deci, Chanel propune fustele tartan, adică cu ţesături de lână sau bumbac, cu carouri mari sau divers colorate, lungi până mai jos de genunchi. În acelaşi timp. Stella Jean propune acestui stil să purtăm bijuteriile gen pandantiv  afişate la gât direct pe piele sau chiar peste haine.

Ce mai trebuie de ştiut este faptul că moda din acest sezon adoptă riguros şi cămaşile albe, împodobite cu jabouri, volane şi mâneci balon. Acest gen de cămăşi trebuie purtate cu fuste sau pantaloni de culori întunecate, care pot fi potrivite pentru orice ocazie. În acest caz, specialiştii ne recomandă fustele simple sau pantalonii cu talia înaltă.

Ce culori se poartă în toamna- iarna 2015-2016

Pentru incurabilele romantismului, creatorii vin cu câteva sugestii de rochii în culori pastelate, stilul sugar candy. Tendinţele acestui stil se găsesc în colecţiile din acest sezon al faimoşilor creatori Prada, Max Mara şi Fendi.

Ce ține de încălţăminte, probabil aţi observat deja prin magazine că şi-a făcut apariţia un nou tip de pantofi sau botine cu tentă masculină. Acestea se asortează foarte bine atât cu pantaloni, cât şi cu fustițele de orice dimensiune. Ca material,  se poartă latexul, pielea lăcuită, cât şi pielea întoarsă, iar din gama culorilor  se pune  accent pe negru, maro, verde, bej, roşu, etc.

 

Dacă mai aveţi completări, sau alte idei vă aştept cu mare plăcere. Sau spuneţi, voi cu ce ținute vă pregătiți  garderoba din această iarnă?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments are closed.