Cum să cucerești un bărbat la prima întâlnire

Eşti singură şi îţi aştepţi marea dragoste. Ce ai face dacă, într-o zi pe neaşteptate, ai cunoaşte un bărbat superb care te-ar invita la o cafea. Probabil, ai putea avea o multitudine de reacţii, în funcţie de caracterul tău: Dacă eşti o fire mai conservatoare ai putea fi încercată de neîncredere și nesiguranță, iar răspunsul tău ar fi un refuz, în cazul în care eşti o personă „open minded” (deschisă la minte) ai lua-o ca pe o nouă ocazie ca să cunoşti o persoană nouă cu care să te distrezi sau de ce nu, poate  fi chiar marea ta dragoste pentru tot restu vieții. Nu e nimic rău în a cunoaşte persoane noi.

Însă, ce faci ca să-l impresionezi? Vă sugez câteva sfaturi  cum să vă comportaţi la prima întâlnire ca să lăsa-ți o impresie bună.

1. Fii naturală

În primul rând ar trebui să ştii că prima întâlnire este foarte importantă, asemănătoare unui examen sau a unui interviu de angajare. Este punctul de plecare spre o relaţie, prietenie sau spre un nou eșec, adică totul depinde de ce impresii îi vei lăsa bărbatului din faţa ta. Pentru a reuşi să-l impresionezi, un prim secret ar fi să te comporţi cât mai natural.
În primul rând, ți-aş recomanda să te îmbraci cât mai natural, să alegi o ţinută care ți se potriveşte perfect şi în care te simţi confortabil, apoi încercă să nu exagerezi cu machiajul. Puţin rimel şi un luciu de buze, consider a fi suficiente. Imaginează-ţi că prima întâlnire e cum ai merge la un casting de modă, unde trebuie să ți se vadă frumuseţea naturală.

Sondaj: Ce își doresc femeile cu adevărat în viață

2. Păstrează-ţi misterul

Nu îi povesti totul despre tine de la prima întâlnire. Răspunde-i scurt şi clar la întrebările ce-l interesează, eventual întreabă-l şi tu despre aceleaşi subiecte. Păstrează misterul. Lasă-l să-şi dorească să te descopere. Aşa vei lăsa loc şi de o altă întâlnire. Evită să discuţi despre lucrurile intime şi despre foştii iubiţi, precum nu începe să visezi cu ochii deschişi şi să vorbeşti despre proiectele tale personale, ca de exemplu: cum ţi-ai dori să-ți fie nunta, câţi copii vrei sau cum arătă casa visurilor tale. Nu vorbi doar despre tine. Chiar dacă eşti o fire foarte vorbăreaţă şi ai multe de povestit, trebuie să ştii şi să-ţi asculţi interlocutorul. Mai ales că bărbaţilor le place când sunt ascultaţi.

3. Interes minim!

Dacă spre finalul întâlnirii ai ajuns la concluzia că acel bărbat îţi place şi că aveţi multe lucruri în comun, arată-i printr-un gest subtil că persoana lui te interesează, dar nu fi  disperată. Poţi să faci aluzie că ţi-ai dori să vă mai vedeţi, dar abţine-te şi nu-l invita tu prima la a doua întâlnire. Lasă-l pe el să te invite și să te caute. Bărbaţilor nu le plac femeile care le cad în plasa de la prima întâlnire, astfel rişti să fii înţeleasă greşit şi să-şi piardă interesul, sau să vrea doar să se distreze cu tine.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook