Ce culori se poartă în toamna- iarna 2015-2016

Modă şi culoare. Pentru că tot am vorbit despre cum hainele colorate și înflorate ne crează o bună dispoziţie în sezonul rece, de acestă dată m-am gândit să vă prezint câteva tendinţe de culori ce se poată în toamna-iarna 2015-2016.

Creatorii de modă ne surprind cu o paletă de culori inspirate din natură. Așadar, pe lângă  neutrele alb și negru, vorbim și de câteva nuanțe scoase în față pe marile podiumuri de modă de la New York, Paris și Milano.

Rozul pal, orange, verde kaki, bleumarin și roșu sângeriu sunt doar câteva din culorile spre care ar trebui să ne orientam în perioada următoare,  atât pentru ţinutele de zi, cât și pentru cele de seară.

  1. Albul este o culoare luminoasă neutră, deseori este asociat cu rochia de mireasă, dar în acest sezon  este întâlnit la multe rochii lungi, în stil hippy, precum şi la ţinutele de birou.
  2. Negru este a doua binecunoscută culoare neutră, caracterizat prin eleganță şi atemporalitate, este suficient să ne gândim la clasicul “Little black dress di Chanel”, un must-have în garderoba oricărei femei, care se poate găsi în acest an atât în varianta rochiilor lungi, cât şi a pantalonilor.albnegru
  3. Rozul pal- o culoare elegantă, ce este tendința acestui sezon, mai ales dacă este pus în contrast cu accesorii aurii sau argintii, care îl vor face să strălucească şi mai mult.

roz pal

4.Bleumarin este o culoare foarte veche, este o alternativă la negru pentru cei care preferă stilul clasic, dar îşi doresc puţin mai mută luminozitate.

Bleumarin

5.Verdele kaki, este o culoare caldă, perfectă  pentru femeie deschise la piele, ochii luminoşi şi păru în tonalităţi de roşu sau blond.

verde kaki

6.Roşu este o culoare foarte elegantă şi unică. Nu există anotimp în care să nu fie menţionat de stilişti, deoarece o ţinută cu această nuanță  nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei.

rosu

7.Rosu bordeaux, este o culoare la modă, foarte îndrăgită de celebrităţi mai ales în ultimele sezoane, probabil din cauza nuanţei sale atât de profunde şi senzuale, care scoate în evidenţă  senzualitatea oricărei femei.

bordeaux

Fendi: Colecție toamnă-iarnă 2016/2017

8.Orange este perfect pentru femeile cu părul închis la culoare, asortează-l cu maro si bej nude.

arancione

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*