Idei coafuri pentru această iarnă

Că tot am vorbit despre culori şi despre ţinutele vestimentare ce sunt în vogă în această iarnă, de această dată vreau să vă prezint câteva idei de coafură.

Iarna este anotimpul cel mai problematic şi în ce priveşte coafatul. Nu mai ştim ce să facem ca păru nostru să arate bine, cum să-l mai prindem să nu ne incomodeze în zilele friguroase, în care suntem nevoiește să purtăm pălării sau căciulițe, și totodată, cum să arătăm bine.

Sincer, şi eu am o problemă în acest sens, mai ales că am părul lung, iar dimineaţa când sunt grăbită nu mai ştiu cum să fac să-l aranjez ca să arate bine.

Deci, aşa mi-a venit ideea să „răsfoiesc” prin prezentările de modă din această toamnă şi să văd cu ce propuneri vin stilişti în materie de coafuri pentru acest sezon.

Astfel, am găsit câteva idei care mi se par foarte interesante şi simple de pus în aplicare în dimineţile mohorâte, când suntem puse pe fugă spre serviciu.

În primul rând, în această iarnă părul devine foarte accesorizat, am remarcat că se pune accent pe tot felul de bentiţe şi coronițe-perle, precum şi tot felul de clame sclipitoare. Un alt aspect interesant este faptul că şi în acest sezon părul este lăsat în voia sorţii, adică dacă veţi ieşi din casa nepieptănate, atunci chiar veți fi în pas cu moda. Şi în acest an, stiliştii pun accent pe părul ciufulit şi natural, doar că vin cu câteva accesorii, ca de exemplu bentiţele sau cercurile.

Prins in coada, purtat pe-o parte Dior Fall Winter 2015 2016 – sursa: style.com

 

 

 

Coronita Dolce & Gabbana Fall Winter 2015 2016 – sursa: vogue.ru