logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Ponte Ceresio

Millavintage  Trips   Ponte Ceresio

Ponte Ceresio

Nimic nu poate fi mai frumos decât un apus de soare admirat în Porto Cersio din provincia Varese.

Porto Cersio este situat de-a lungul Lacului Lugano, numit și lacul Ceresio, pe aici se merge pentru a ajunge în Elveția. Orașelul este magnific cu o priveliște către munții ce se oglindesc în apele cristaline ale  lacului, cu casele colorate așezate de-a lungul apei.  Lacul Ceresio (Lacul Lugano) este unul din cele mai frumoase lacuri pre-alpine, cu un farmec subtil. El se unește cu toate celelate lacuri italiene și elvetiene din zona. Odată cunoscut, acest loc se ascunde pentru totdeauna în inima și sufletul tău. Nu ratați să îl  vizitați dacă ajungeți prin acestă zona.

Fotografiile au fost realizate în ianuarie 2013.


Trips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte CeresioTrips  Ponte Ceresio

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.