Cum să obții buze mai mari

Ce femeie nu visează să aibă buze frumoase şi senzuale? Din păcate, mama natură nu a fost generoasă cu toate! (Cu mine, da! Eu sunt foarte mulţumită şi încântată de buzele mele, pentru asta trebuie să-i mulţumesc lui tata.:) )

Sexy, romantice, netede şi strălucitoare, buzele, aş putea spune, că sunt „carte de vizită” unei femei. Da, mai ales când vrem să cucerim un bărbat. Se zice că primul lucrul pe care îl vede un bărbat la o femeie sunt buzele. Ei, şi cam de aici vine şi dorinţa asta la femei de a-şi scoate buzele în evidenţă.

Femeile înzestrate cu buze mari şi cărnoase poate nici nu acordă atenţie acestui aspect, dar femeile cu buzele subţiri, îşi doresc buze voluminoase şi atunci e o adevărată problemă.

În acest post vă voi explica câteva trucuri cum să faceţi să aveţi buzele mai mari. Sunt câteva remedii naturale pe care uneori le aplic şi eu, iar rezultatul este extraordinar. Cu siguranţă vă va surprinde plăcut şi pe voi când veți arăta minunat cu buzele pe care vi le-aţi dorit!

Ingrediente:  scorţişoară, miere, ulei de măsline extra virgin, lămâie, creion de buze şi ruj.

  1. Amestecă o linguriţă de ulei de măsline cu trei picături de lămâie, ia un tampon demachiant şi aplică pe buze, masând uşor. Această reţetă hidratează şi da efect de volum buzelor.
  2. A doua variantă este să acoperi buzele cu un strat subţire de miere, la fel masează uşor şi lasă-le aşa pentru 5 minute. Apoi clăteşte cu capă caldă. Şi veţi vedea efectul imediat.
  3. O altă compoziţie este scorţişoară. Amestecă o linguriţă de scorţişoară cu puţin luciu. Aplică compoziţia pe buze şi lăsă aşa vreo 10 minute, apoi clătește buzele.
  4. O altă alternativă bună este un machiajul. Pentrucum sa am buzele carnoase un efect bun de buze cărnoase, ar trebui să ştiţi cum să vă rujaţi folosind creionul de buze. Pentru a obţine buzele voluminoase ar trebui să ştiţi că este important să folosiţi un creion de o culoare maideschisă decât rujul de buze. Aşadar, luaţi creionul (de ex. de culoare Bej) şi schiţaţi buzele puţin în afara conturului buzelor naturale, apoi aplicaţi rujul cu o tonalitate mai închisă, şi puţin luciu de buze.

La final poți admira încantată rezultatul.
În postarea următoare vă voi prezenta câteva trucuri cum să obţineţi forma buzelor care vă place mai mult.