5 comedii romantice ale anului 2015

Sfârşitul anului 2015 este aproape si cum ne-am obişnuit la fiecare sfârşit de an se trag linii și se face bilanţul,  ca să intram în noul an cu un nou început.

Bilanţul se trage  și în cinematografie. Iată primele 5 comedii romantice din 2015, pe care le-am văzut și  vă recomand să le vedeţi si voi, în cazul în care încă nu le cunoașteți. Vacanța de Crăciun poate fi perioada perfectă  să recuperaţi!

1. The rewrite

The rewrite

Este povestea unui scenarist de la Hollywood, câştigător de Oscar, care la un moment dat trece printr-un impas în viaţă, din această cauză decide să se mute într-un orașel mai mic, unde poate preda scrierea creativă. Meseria de profesor nu îi place foarte mult, o practică din obligaţie și consideră că nimeni nu este interesant de ce predă el. Însă într-o zi printre studenţii apare o tânără, mama singură, care îi urmăreşte cu mult interes cursurile și se pare că îi va schimba toate ideile. Profesorul va înţelege că viaţa mereu iţi mai dă o şansă.

Cele mai frumoase 10 filme de dragoste din toate timpurile

2. She’s Funny That Way

She’s Funny That Way

Este povestea unei dame de companie pe nume Isabella. O aventura cu diferiţi clienţi care o simpatizează pe această Isabella, dar unul îi va schimba viaţa.

Arnold Albertosn este regizor de film,  despre acest fapt Isabella nu ştie. În acelaşi timp, ea îi confesează ca visul ei este  să devină actriţă,  el îi oferă 30.000 de dolari ca ea să-şi urmeze visul, acest fapt o surprinde pe Isabella, dar acceptă banii. Însă cu adevărat uimită este când merge să dea o probă pentru un rol principal și se trezeşte cu regizorul în fața ei. Finalul ramâne să-l descoperiţi, dacă urmăriţi filmul.

3. Harding Ranger

Harding Ranger

Cum să se căsătorească persoanele care nu au prieteni care să le fie cavaleri de onoare? Nici o problema pentru că Shimmy Cal lahan (Kevin Hart) are tocmai această meserie, el este cavaler de onoare pentru toţi mirii care îl plătesc. Filmul este o comedie, cu multe evenimente neaşteptate, care leagă o strânsă prietenie între mire și falsul său cavaler de onoare.

4. TRAINWRECK

TRAINWRECK

Este o comedie americană despre iubire, sex și o tânără jurnalistă care îşi trăieşte viaţa după propriile reguli și principii, liberă și fără angajamente, până începe să se îndrăgostească de un tânăr doctor de sport.

5. Two Night Stand

Two Night Stand

    Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Este o comedie-romantică despre găsirea iubirii în era digitală, este povestea a doi tineri ce se cunosc pe internet şi petrec o noapte împreună, dar a doua zi se trezesc blocaţi în casa din cauza unei zăpezi. Aşa că cei doi au mai multe ore la dispoziţie în care ajung să se cunoască şi să descopere mai multe secrete din viaţa lor.

 

Comments are closed.