Cadouri de Crăciun: Alege cadoul potrivit pentru familia ta

Crăciunul ne dă multe bătăi de cap, de la ce gătim pentru masa de sărbătoare şi cu ce ne îmbrăcăm, până la ce cadouri cumpărăm pentru cei dragi. Dar, tocmai acesta este farmecul acestei sărbători şi  să nu ne plângem sau să devenim stresate, dar să privim partea bună a lucrurilor  că e doar o dată în an și trebuie să fie de neuitat.

Farmecul Crăciunului mai constă şi în cadourile ce le facem sau pe care le primim de la cei dragi. Şi desigur şi aceasta este o sarcină mai mult pentru femei.

M-am gândit că v-ar prinde bine câteva idei cum să alegeţi cadourile pentru cei dragi.

Idei de cadou pentru mama

Ce cadou să-i facem mamei? Mereu când ne gândim la cadourile de crăciun pentru cei dragi intrăm în criză. E chiar foarte greu să alegem un cadou potrivit pentru o persoană atât de preţioasă. Însă, nu ar trebui să vă panicaţi, pentru că până la urmă sunt o grămadă de-a produse în magazine. Tot ce trebuie să faceţi, ar fi să aflaţi mai din timp cam ce i-ar place mamei voastre sau poate dacă îi lipseşte ceva şi are nevoie. Cadoul potrivit pentru mama ar fi chiar orice din ce ştiţi că şi-ar dori, iar dacă chiar nu îi lipseşte nimic şi nu ştiţi ce vrea, îi cunoaşteţi foarte bine preferinţele şi o puteţi bucura uşor. Dar cel mai frumos cadou ar fi, totuşi, să îi oferiţi o zi de neuitat, într-un loc unde nu a mai fost sau pur şi simplu unde poate să se relaxeze. Ca de exemplu: o zi la un centru SPA sau o minivacanţă de două zile împreună cu tatăl vostru sau partenerul ei, depinde, într-un loc minunat.

Idei de cadou pentru tata

În ce priveşte tata e cu adevărat o problemă, pentru că ei cam rar îşi exprimă dorinţele şi cu siguranţă au mai puţine interese  decât noi femeile, care ne dăm în vânt cam după orice. Însă nu cred că ai greşi dacă i-ai cumpăra tatălui tău un nou ceas sau un pulover, o cămaşă. Însă, mare atenţie la măsuri.

Idei de cadou pentru copii

Cadourile pentru copii sunt ceva mai uşor de cumpărat, deoarece ei pot fi traşi de limbă. Cum să nu spună ei Moşului ce jucării îşi doresc, că doar au fost cuminţi tot anul. Cea mai bună metodă, pe care o aplic şi eu cu fetiţa mea, este să scrieţi împreună cu copilul vostru o scrisoare pentru Moş Crăciun, în care îi poate spune tot ce îşi doreşte. Iar dacă copiii pentru care căutați un cadou nu sunt ai voştri, dar sunt nepoţii,  atunci puteţi întreba direct pe părinţi lor ce şi-ar dori copilul şi ce ar fi bine să cumpăraţi. Copii, de obicei, se fixează cu tot felul de jucării cu personajele lor preferate din desene animate sau filme. Aşa că nu e greu nici să aflaţi ce le place cel mai mult. O listă cu cadouri potrivite, pentru mai mute vârste, ar fi: cărţi, agende, ghiozdane, truse pentru machiaj, bijuterii pentru copii, puzzle-uri, etc.

Idei de cadou pentru sora

Ce cadou îi poţi face surorii tale? Ar fi foarte frumoas să îi faceţi un cadou pe care să-l „consumaţi” împreună, adică să vă acordaţi puţin timp doar vouă. Aşa ca în copilărie când vă jucaţi doar voi cu păpuşile, acum puteţi merge la un salon de frumuseţe, la un restaurant unde puteți vorbi doar voi doua sau dacă chiar nu aveţi timp de aşa ceva, îi puteţi face cadou o rochiţă, o pereche de pantofi sau produse beauty.

Idei de cadou pentru mătuşi

Produsele beauty sunt mereu cele mai potrivite pentru un cadou perfect  oferit unei femeie, mai ales că din această categorie ai o grămadă de-a produse şi sunt o mulţime de branduri  de unde să alegi. Şi preţurile sunt cam aceleaşi peste tot. Iar dacă mătușile tale sunt mai învârsta atunci poţi alege o ramă de pus o fotografie, chiar poţi pune fotografia voastră, şi cu siguranţă se va bucura foarte mult.

Idei de cadou pentru bunica

Bunica este singura persoană care chiar se bucură din orice, oricât de mică atenţie nu ar fi, doar să o facă să se bucure şi să zâmbească. Totuşi, pentru bunica vă recomand să alegeţi cadouri ceva mai calde: un fular moale, o pereche de papuci pentru casa, o pereche de ciorapi de lâniţă, o căniță în care să-şi bea ceaiul, puteţi personaliza o cană cu fotografia voastră. Dar cea mai mare bucurie pentru bunici este când le acordăm puţin din timpul nostru. Aşa că faceţi-vă mai mult timp pentru cei mai în vârstă.

Idei de cadou pentru frate, bunel sau unchi

Bărbaţii sunt ceva mai simpli şi mai uşor de mulţumit faţă de femei. Astfel, o sticlă cu vin de calitate sau un lichior, pot fi cadourile perfecte. Sau în anumite cazuri, depinde de personalitatea  lor şi de felul în care se îmbracă, le puteți face cadou o cravată, un fular, o pereche de mănuși, etc

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook