logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Elveția

Millavintage  Trips   Elveția

Elveția

În Elveția am mers de mai multe ori. Prima dată la Lugano în 2013, apoi  am traversat Monte Bianco și am mers la Mountreux și Lausanne în primavara anului 2014. Pentru ca deplasările erau în interes de serviciu, nu am reuțit să fotografiez tot ce mi-aș fi dorit. Imaginele de mai jos sunt realizate cu telefonul mobil, un Samsung 2 și cu IPAD-ul.

Dar pot spune că Elveția mi-a  lăsat niște impresii puternice. Dacă ar fi să descriu Elveția în două  cuvinte, as spune doar: ordine și liniște. Da, Elvetia, cred că rămâne singurul stat liniștit și ordonat, în care regulile sunt respectate și în care criza economică nu a ajuns.

Această țară m-a cucerit cu munții ei desprinși parcă din desenele animate cu Heidi, cu campiile verzi și orașele istorice.

Cel mai mult mi-a plăcut la Montreux, un oraș situat deasupra lacului Geneva. Spun deasupra, deoarece orașul este construit în trepte ce parcă coboară în marele lac Geneva. De la blocurile clădirilor din Montreux priveliștea este încântătoare: pe de-o parte este lacul și de cealaltă parte, muntele.

Atmosfera în oraș este una elegantă, as putea spune chiar de lux. Și Lausanne este un oraș cochet, plasat la poalele Alpilor, dar și pe malul lacului Geneva. 

Trips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  ElvețiaTrips  Elveția

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.