logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Culori în Veneția

Millavintage  Trips   Culori în Veneția

Culori în Veneția

Într-un oraş ca Veneţia, fascinant nu este numai arhitectura, istoria şi legendele.

Veneţia este un oraş ce inspiră poftă de viaţă şi mult mister. Aceasta datorită faptului că Veneţia este o gamă largă de culori, care energizează spiritului fiecărui turist în parte. Aceasta este magia acestui oraş.

În Veneţia mi-a plăcut foarte mult să mă plimb cu vaporetto şi să admir culorile, să le simt vibraţiile şi să le las să lucreze în interiorul meu. Să trezească în mine noi emoţii, noi amintiri şi să facă asociaţii curioase între trecut, prezent şi viitor.

Pot spune, că Veneţia emană lumină şi colori mereu unice şi greu de reprodus.

Imaginaţi-vă cum pe un fundal albastru-azur, culorile cerului şi al mării, clădirile Veneţiei sunt de la galben la portocaliu, trecând apoi, la roşu, iar apoi ajungi vezi, culoarea verde. Un tablou nemaipomenit de pete de culoare ce îţi vor lumina spiritul. Magazinele şi terasele veneţiene, la fel, sunt un amalgam de culori ce te ademenesc.

Lucrurile nu stau tot timpul aşa în Veneţia. De exemplu, la răsărit sau la apus, totul se transformă şi capătă o culoarea cărămiziu. La fel şi în alte momente ale zilei, în care lumina se joacă cu umbrele, noi putem asista la un spectacol cromatic inedit.

Trips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în VenețiaTrips  Culori în Veneția

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.