logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuit

Millavintage  Lifestyle   Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuit

Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuit

Perioada aceasta este atât de frumoasă. Orașele colorate cu decorațiuni și lumini: vitrinele magazinelor, centrele comerciale, străzi, precum și multe case private stălucesc. Bradul de Crăciun este elementul esențial al sărbatorilor de iarnă. Fără el nimic nu ar mai avea același farmec. Însă, pentru că trăim într-o perioadă modernă apar tot mai multe idei de pomi de Crăciun neobișnuiți. Începând de la decorațiunile originale puse pe un brad tradițional, până la inventarea întregului pom de crăciun și decorarea lui, unii designer uimesc prin ingionizitate și originalitate.

În imaginile de mai sus puteți vedea un pom de crăciun neobișnuit dintr-un centru comercial din Vigevano.

 

Lifestyle  Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuitLifestyle  Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuitLifestyle  Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuitLifestyle  Iată o ideie de un pom de Crăciun neobișnuit

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: