Cinci sfaturi cum să te îmbraci de Revelion

Crăciunul a trecut şi iată că au mai rămas câteva zile şi urmează Revelionul, noaptea în care ne vom lua rămas bun de la 2015 şi vom păși în 2016, cu noi speranţe, vise şi dorinţe.

Aţi decis deja ce veţi face în noaptea dintre ani? Cum veţi petrece, unde şi cu cine? Dar cu ce vă îmbrăcaţi? Iată cinci sfaturi spre ce să vă orientaţi când vă alegeţi ţinuta cu care să întâmpinaţi noul an.

1. Poată ceva nou

Potrivit tradiţiei în Anul Nou trebuie să intrăm curaţi, atât la suflet cât şi fizic. Astfel, se zice că în noapte dintre ani ar  trebui să purtăm ceva nou şi să lăsăm în urmă răul care a existat. Dacă nu vă permiteţi să vă cumpăraţi haine noi, atunci punctaţi pe un accesoriu cât de mic ar fi: o pereche de cercei, un colier, o centură, orice, doar să fie nou.

2. Poartă ceva strălucitor

Cum te prezinți la cumpăna dintre ani așa îți va fi tot anul, zice o superstiție din bătrâni. Aşadar, de Revelion nu ai voie să dormi sau să fii trist, altfel vei dormi tot anul şi vei avea un an greu. Pentru un an bogat şi reuşit este recomandat ca de Revelion să purtaţi ceva strălucitor. Orientaţi-vă spre ţinutele strălucite: aurii, argintii, cu paiete sau  alegeţi o bijuterie, o pereche de cerceii cât mai sclipitori.

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun

3. Poartă roşu

Să poţi ceva roşu de Crăciun, cât şi de Revelion este o tradiţie foarte veche. Încă din antichitate, în noapte dintre ani, femeile trebuiau să poate ceva roşu, culoarea curajului, pasiunii, puterii şi fertilităţii. Aşadar, nu veţi greşi dacă îmbracați o rochie sau o lenjerie intimă roşie, sau folosiţi un ruj, un lac de unghii roşu.

4. Poartă ceva special

Revelionul este o oportunitate excelenţă să dăm frâu liber fanteziei şi să purtăm ceva mai excentric, să fim mai diferiţi de alte zile. De exemplu dacă îţi doreşti vreo ţinută pe care cu alte ocazii nu îndrăznești să o porţi, de Revelion făți curaj. În noaptea dintre ani trebuie să fim speciali, ceva mai diferiţi de alte evenimente festive şi foarte interesanţi. Aşadar, încercaţi oricare tip de rochie, cu paiete, transparente, din dantelă, catifea, rochii scurte sau lungi şi tocuri cât mai înalte.

5. Îmbracă-te călduros

Nu uitați că suntem în timpul iernii, așa că trebuie să alegem și o îmbrăcăminte exterioară adecvată pentru sezon ca să ne ţină cald. Peste ţinuta de sărbătoare poţi purta un palton elegant sau un cojocel de blană.

O noapte magică de Revelion vă doresc!

 

 

Iată look-ul meu de  Revelion anul trecut petrecut  în casă cu familia.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

page.jpg

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*