logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitat

Millavintage  Fashion   Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitat

Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitat

Fashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitatFashion  Idei look Revelion 2016. 10 ținute perfecte pentru o seară de neuitat

 

Mă uitam în această seară prin colecțiile marilor creatori de modă și care ar fi propunerile lor vestimentare pentru Revelionul 2016. În linii mari, la fel ca și în alți ani, se pune foarte mult accent pe culorile tradiționale ale acestei perioade festive: roșu, negru, auriu, argintiu. Se poate opta atât pentru rochii lungi, cât și scurte. Sau pantaloni, salopete. Aceasta deja depinde de gustul fiecărei și de locația în care sărbătoriți noaptea dintre ani.

Dacă mai stați pe gânduri și nu știți ce să îmbrăcați de Revelion, eu vă propun  zece ținute care mi-au plăcut. Așa măcar vă puteți inspira și voi, iar dacă mai reușiți să dați o fugă mâine prin magazine poate găsiți ceva asemănător.

Citește și CINCI SFATURI CUM SĂ TE ÎMBRACI DE REVELION

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: