logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

La mulți ani și un 2016 bogat!

Millavintage  Lifestyle   La mulți ani și un 2016 bogat!

La mulți ani și un 2016 bogat!

Lifestyle  La mulți ani și un 2016 bogat!

 

A mai trecut un an! Cu bune, cu rele s-a dus. Departe de casă, departe de prieteni, departe de trecut și cu dor în suflet!

A mai trecut un an şi multe s-au schimbat, cum multe au rămas la fel. Copiii au mai crescut cu un an, cei tineri mai  îmbătrânesc cu unul, cei bătrâni nu cer decât să moară… Şi totuşi, unii rămân nemuritori, alţii mor chiar mai înainte de a fi murit.

A mai trecut un an şi nici nu ştiu dacă să mă bucur sau să mă întristez, parcă le-aş face pe amândouă. M-aş bucura pentru toate lucrurile realizate în anul trecut şi aş plânge pentru că, de fiecare dată când mai trece un an, îmi dau seama că mai sunt atâtea de făcut… Mai trece un an… şi ne trecem şi noi. Pesimist, dar cred că de Revelion se bea mai mult de supărare, decât de bucurie.

Cu toate aceste, am păşit în 2016.

Şi vreau să vă urez un an bogat! Un an bogat în lucruri mărunte, dar importante şi intense. Să valorizaţi cele mai banale momente, ca să aveţi o viaţă frumoasă în fiecare zi!

Mulţumesc tuturor cititorilor blogului meu în 2015 şi celor care veţi deveni fideli în 2016.

La mulţi ani tuturor moldovenilor din întreaga lume, la mulţi ani românilor!!!! Vă iubesc pe toți!

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: