logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Colecția Versace pentru iarna 2016

Millavintage  Fashion   Colecția Versace pentru iarna 2016

Colecția Versace pentru iarna 2016

Inspiră-te din colecția Versace pentru ținutele tale din acest sezon. Colecția Donatellei Versace este plină de senzualitate, unde clasicul negru devine  străucitor și mult mai luminos în combinație cu alte culori aprinse, cum ar fi: roșu, galben lămâie, verde, albastru.

În această colecție,creatoarea se joacă cu noi forme de jachete și rochii de seara, forme: asimetrice, clepsidra, predominant este forma literei A. Pe ținute este imprimat logo-ul casei de moda, scris cu litere de culori diferite si foarte stralucitoare: Versace.

 

Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016Fashion  Colecția Versace pentru iarna 2016

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: