Secretele seducției.Trei pași siguri pentru a cuceri orice bărbat

Câte dintre voi nu v-ați simțit măcar o dată în viață intimidate în fața unui bărbat care v-a plăcut? Și câte nu v-ați dori să aveți un manual real de seducție?

Multe femei sunt convinse că seducţia este o artă înnăscută, care depinde doar de aspectul estetic şi care nu se poate fi dobândită pe parcursul vieții. O idei total greşită, ce se poate naşte doar în mintea acelor femei care nu au încercat niciodată seducţia, care s-au mulţumit doar să fie seduse şi care s-au legat de primul şi singurul bărbat în viaţa lor, fără să fi experimentat mai mult.

Seducţia este considerată o artă ce poate fi învăţată. Şi, da, poate fi învăţată din cărţi, din experienţele altora.

Iată câteva secrete ale seducţiei sau cum să cucereşti un bărbat

Ai încredere în tine. În primul rând, ar trebui să ştii că pentru a mulţumi pe alţii, trebuie să fii mulţumită de tine însăţi, să îţi placă de tine şi să ai mare încredere în ceea ce ești și ceea ce faci. Deci, încetează să te mai compari cu alţii şi încearcă să fii tu însăţi, gândeşte-te doar la ceea ce poţi tu să faci, care îţi sunt puntele slabe şi punctele tari, analizează-le şi cunoaşte-te, doar aşa îţi poţi construi încrederea de sine şi să te iubeşti mai mult.

Fii sinceră. Este foarte important să fim sincere în viaţă şi mai ales să fim sincere cu noi înşine. Sinceritatea, de multe ori, este foarte dureroasă, dar dacă ştim să o acceptăm ne poate deschide multe uşi.

De ce zic să fim sincere, în primul rând, cu noi înşine? Pentru că, dacă reuşim să ne acceptăm defectele, reuşim să ne apreciem aşa cum suntem şi să ne facem plăcuţi prin puterea naturaleţei.

Sondaj: Ce își doresc femeile cu adevărat în viață

Sunt multe femei care nu ies din casă fără machiaj sau femei pentru care nu există zi în care să nu meargă la coafor. Însă, astfel, nu facem decât să mascăm realitatea.

Taci şi ascultă. Atunci când ne aflăm în faţa unui bărbat necunoscut ce ne place şi vrem să-l cucerim sau să lăsăm o impresie bună, ar trebui să ştim cum să ne comportăm.

O regulă de aur este să nu vorbim prea mult despre noi înşine.

În general, cunosc foarte multe persoane, care în conversaţie cu alţii le place foarte mult să se autoaprecieze sau să se laude. Însă, acest aspect nu este tocmai  de bun augur, mai ales când te afli la prima întâlnire şi vrei să cucereşti persoană din faţa ta.

Învaţa-ţi să vă concentraţi pe persoana pe care o aveţi în faţă, puneţi întrebări şi lăsaţi să povestească, aşteptaţi să vi se adreseze o întrebare ca să daţi un răspuns.

Dacă ştiţi să ascultaţi şi să fiți atente la ce vi se povesteşte puteţi fura o serie de elemente de seducție foarte utile.

Acestea sunt doar câteva din secretele de comportament care au ca scop să creșteți  încrederea în voi înşivă şi să fiți mai sigure în relaţia cu ceilalţi, dar mai ales când e vorba să cuceriți un bărbat.

Dacă le veţi respecta veţi depăşi teama de respingere sau de inferioritate în faţa celorlalţi.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

  Citește și: