O listă cu filme pe care să le vezi în 2016

Vă spuneam într-un articol anterior despre o listă cu filme pe care mi-o fac la început de an. Această listă cuprinde filme noi abia așteptate să apară în cinematografe, dar și filme mai vechi pe care nu am reușit sa le văd, dar mi-ar place să o fac sau filme care aș vrea să le revăd. Iată că, vreau treptat să vă prezint ce filme se găsesc pe lista mea de văzut în 2016. Mai jos aveți o listă cu filme ce urmează să apară în cinematografe anul acesta, o scurtă recenzie, dar și perioada sau data când vor fi lansate publicului.

Deci, nu ratați să vă treceți și voi pe o listă ce vă place de aici și ați vrea sa vedeți și nu vă rămâne decât să așteptați marele moment când veți putea face asta. Vă doresc vizionare plăcută!

Filme de dragoste, italiene, de văzut în weekend

The Danish Girl / Daneza-provocarea lui Eddie Redmayne

Danish-girl.jpg

 

Daneza este un film mult așteptat în 2016, este o poveste despre iubire și curaj, povestea primului bărbat din lume care a devenit femeie în urma unei operații de schimbare a sexului, este povestea lui Einar devenit Lili Elba. Totul se petrece la începutul anului 1910 când Ednar se căsătorește cu pictoriţa Gerda Gottlieb,. Într-o zi pictorița îl roagă pe soțul ei să îmbrace rochii și să pozeze în femeie, iar de aici viața lui Einar v-a lua o altă întorsătură. Einar descoperă senzații necunoscute, iar treptat își dă seama ca în corpul său de bărbat se ascunde, de fapt o femeie. De aici porneste o adevărată transformare al personajului feminin sub numele Lili Elba. Premiera filmului este asteptata luna aceasta în majoritatea cinematografelor.

 

Youth / Tinereţe, cu Madalina Ghenea

youth-848x425

 

Este un film  mult așteptat, mai ales în România, pentru că foto model și actrița româncă, Mădălina Ghena are câteva secvențe memorabile în acest film. Noul film de  Paolo Sorrentino, se desfășoară într-un hotel de lux din Munții Alpi din Elveția, unde doi prieteni , unul regizor și altul compozitor, petrec o vacanță de primăvară. Este povestea acestor doi mari artiști aflați în cea dea treia etapă a vieții, adică bătrânețea, care privesc confuzi la tinerețea copiilor, dar și la alți invitați ai hotelului, prin  prisma cărora își redescoperă sensul vieții și ajung la concluzia că indiferent de vârstă trebuie să trăiești nu să supraviețuiești. Filmul urmează să apară în cinematografe la sfârșitul lunii ianuarie.

How To Be Single

LACMA 2013 Art and Film Gala

 

Dakota Jhonson, actrița din filmul ce a revoluționat lumea cinematografie la începutul anului trecut cu Fifty Shades of Grey, va putea fi văzută într-o nouă premieră cu How To Be Sing, ce va apărea în cinematografe în luna februarie 2016. Este un film ce relatează povestea a patru femei, realizate din punct de vedere profesional și financiar, dar le lipsește totuși ceva: dragostea adevărată, o relație de iubire împlinită. Așadar,  este o poveste despre succes și eșec în același timp, o poveste în care protagonistele trebuie să învețe cum să trăiască singure într-o lume atât de mare și rea, în care dragostea are atâtea definiții.

Love

986b1398-202f-4c6e-983c-cfb54e76b649

Filmul Love, în regia lui  Gaspar Noé. Filmul se concentrează pe viața unui tânăr, Murphy,  student la o școală de film și Electra,  fosta lui prietena,  cu care a fost împreună înainte de a o înșela cu o altă fată, Omi, care a rămas însărcinată cu Murphy. Sarcina lui Omi împiedică relația lui Electra și Murphy, până într-o zi când mama lui Electra îl sună pe Murphy și îi cere informații despre fiica ei care nu i-a mai dat nici un semn de ceva timp. Astfel, începe o aventura turbulentă și misterioasa viață sentimentală cu Electra.

Joy, în regia lui David O. Russell

joy.png

Este povestea unei femei și familiei ei prin prisma a patru generații: de la adolescență la maturitate, până la construirea unui imperiu de afaceri ce a supraviețuit timp de zeci de decenii. Trădare,  înșelăciune, pierderi în dragoste sunt doar câteva din  ingredientele acestei povești intense și interesante despre cum să devii un punct de referință atât în viața privată, cât și profesională. Un film deschis publicului larg din luna ianuarie.

 

Hail, Caesar! / Ave, Cezar!, în regia lui  Ethan Coen și  Joel Coen

6-TTweb.jpg

În distribuția acestui film pot fi întâlnite doar superstaruri, precum:  Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill și Frances McDormand. Este o comedie ce spune povestea unei singure zile petrecute într-un studio de producție de film. Așadar, filmul ne plasează într-un studio Hollyoodian, unde putem descoperi toate problemele și ce are de rezolvat un responsabil într-o zi de muncă. Premiera va avea loc în luna februarie.

 
The Nice Guys  de  Shane Black

95a3b15965c4d71ff94ecca2e4ef3aae.png

Nice Guys este unul dintre titlurile emblematice din sezonul urmator în cinematografie.  Un thriller în nuanțe de gri din fabuloșii  ani șaptezeci cu scene deosebite interpretate de cuplul Ryan Gosling – de Russell Crowe. Regizat de Shane Black filmul va fi lansat pe 27 mai.