Vreau să fiu singură, dar împreună cu tine

Vreau să ieşi la o bere cu prietenii. Vreau ca, în mijlocul mahmurelii, să-mi ceri sa vin și eu acolo deoarece doreşti sa mă strângi în braţe și îmi place să mă alint alături de tine. Vreau, imediat ce ne-am trezit, să vorbeşti cu mine despre tot ce-ţi trece prin cap, dar să te simţi liber să faci diferite planuri pentru restul zilei. Și eu voi face la fel.

Vreau să-mi povesteşti despre serile tale petrecute cu prietenii. Să-mi spui despre femeia aia de la bar care te sorbea din priviri. Vreau să-mi scrii și să-mi spui lucruri fără sens, doar ca să te asiguri că și eu mă gândesc la tine.

Vreau să râdem în timp ce facem dragoste, poate pentru că ne simţim ciudat în timp ce experimentăm lucruri noi. Vreau, în timp ce suntem cu prietenii noştri, să mă iei de mână și să mă duci în altă cameră că nu mai rezişti și vrei să facem dragoste chiar acolo, în acel moment. Deja îmi imaginez cum încercăm să fim cât mai selențioşi posibil să nu fim auziți.

Vreau să mănânc cu tine, vreau să mă simt liberă, să vorbesc despre mine și tu să faci la fel. Vreau să-mi imaginez apartamentul visurilor noastre, cu toate că știu, probabil, nu vom locui niciodată împreună.

Vreau să-mi spui planurile tale fără niciun motiv. Vreau să mă surprinzi, spunându-mi: „Ia pașaportul, plecăm!”

Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

Vreau să simt frica împreună cu tine. Vreau să fac lucruri ce nu le-aș mai face cu nimeni altcineva, doar pentru că cu tine mă simt în siguranţă. Vreau să vin acasă după o seară petrecută cu prietenii și vreau ca tu să îmi iei fața în palmele tale, să mă săruţi și să mă strângi în braţe

Vreau ca tu să ai viaţa ta, să decizi singur când pleci într-o călătorie. Chiar dacă mă laşi aici, singură și plictisită, aşteptând un salut de la tine măcar pe Facebook. Nu vreau mereu să particip la întâlnirile tale cu prietenii, nu vreau să te invit mereu cu prietenele mele. Aşa vom avea ce povesti în ziua următoare.

Vreau orice ar fi, să fie simplu şi în acelaşi timp nu prea… Ceva ce mă face să-mi pun mii de întrebări, dar să-mi permită să cunosc răspunsul imediat ce sunt alături de tine. Vreau să crezi că sunt frumoasă și eşti orgolios să mi-o spui când suntem împreună. Vreau să mă lași să merg eu în faţă, ca tu să-mi poţi admira fundul.

Vreau să ne facem proiecte, chiar dacă nu ştim încă dacă le vom realiza sau nu. Vreau să fiu prietena ta, persoana cu care iubeşti să ieşi şi să te distrezi. Vreau să nu-ţi pierzi dorinţa de a mai flirta şi cu alte femei, doar să te întorci la mine mereu când se lasă seara. Deoarece probabil eu am ajuns acasă prima, fără tine.

Vreau să fiu persoana cu care adori să faci dragoste şi lângă care adormi imediat după aceasta. Să fiu persoana care se dă la o parte atunci când lucrezi şi care adoră să te observe când te pierzi în muzica pe care o iubeşti. Vreau să fiu singură, dar împreună cu tine. Aşa, viaţa noastră de cuplu va putea fi la fel cu ce avem azi, singuri, dar trăind împreună.

Într-o zi te voi găsi!

Acest text este tradus și adaptat de pe The Huffington Post US  .

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Total
35
Shares