Cum să porți căciulă iarna și să fii chic

Nu prea există iarna în Vigevano, însă, chiar dacă nu ne putem bucura de zăpadă, ne putem plânge, totuşi, de frig. Mai ales în ultimele zile, temperaturile au scăzut sub zero grade, iar gerul s-a putut simţi destul de tare. Şi cum nu prea mai suntem obişnuiţi cu gerul, ne cam face să tremurăm de frig.

În primul rând, eu am o problemă că nu suport să port căciulă, în ultimii ani nu am purtat aşa ceva. Dar zilele acestea frigul m-a convins să  îmi cumpăr o căciulă care să îmi ţină cald în dimineţile geroase, când pedalez bicicleta să o duc pe Jessica la grădiniţă. A doua mea problemă este: tare greu îmi este să găsesc o căciulă care să-mi placă, dar să-mi placă din tot sufletul. Asta, probabil, din cauză că nu le suport sau că m-a obişnuit fără ele. Mai uşor îmi aleg pălăriile, dar vorba mamei ” o să-mi cadă dinţii din gură, dacă mai port pălării iarna”, aşa că m-am conformat. 🙂

Şi, deci, iată-mă cu noul meu accesoriu de iarnă: o căciulă bordeaux, pe care am asortat-o cu fular şi mănuşi de aceeaşi culoare, dar şi cu poşetuța, apoi am observat că se asortează şi cu bicicleta mea Vintage:)

Acum, noua mea căciuliță îmi ține de cald, dar sunt curioasă câte zile o voi purta. 🙂

DSC_0027DSC_0028DSC_0036DSC_0034DSC_0037DSC_0032

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.