În spatele unei femei puternice este umbra trecutului ei

În spatele unei femei puternice este adolescenţa ei cu tot repertoriu inadecvat de momente goale sau pline. De la o anumită vârstă, când te gândeşti la adolescenţă, parcă te-ai gândi la o simplă zi în care ai fost la circ.

Ai impresia că ai trăit într-o altă epocă, cu un şir de momente, ce acum nici măcar nu ne-am mai da aceleaşi preocupări, emoţii sau frustrări. Dar atunci, totul în jur avea alt sens, ochii vedeau detorsionat. Oglinda arăta o altă persoană şi nicidecum nu erai tu. Grasă, urâtă, nefericită, neiubita şi tot aşa.

În spatele unei femei puternice sunt foştii. Foştii iubiţi, foştii prieteni, fostul job sau mai multe joburi. Mereu există ceva ce cândva a fost, iar acum nu mai este. Bărbaţi pentru care cândva ai fi dat totul, prieteni cu care ai plâns şi ai râs în clipele delicate din viața ta. Au fost. Însă când au încetat să mai fie, ai înţeles că trebuie a fii puternică, să o iei de la capăt şi să îţi construieşti alt drum.

Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

În spatele unei femei puternice sunt ierni fără de sfârşit. Se zice că vârstă ne-o număram în primăveri, dar maturitatea se măsoară în ierni. Ierni grele, ierni friguroase, ierni parcă fără sfârșit.

În spatele unei femei puternice este una la fel, dar mai mică, rea şi care înţeapă acolo unde doare cel mai tare. Dacă o eviţi, ai şansa să nu o cunoşti niciodată.

În spatele unei femei puternice nu există semne pentru a găsi strada spre casă. Problema ei nu este cum să se întoarcă, ci dacă merită să se întoarcă.

În spatele unei femei puternice exista un viitor de care nu-i este teamă, iar că mâine e o altă zi, nu o sperie.

În spatele unei femei puternice este de cele mai multe ori o mamă. Plânsă, nedormită, obosită, nu contează, dar mereu zâmbitoare şi caldă cu copiii ei.

În spatele unei femei puternice există neînţelegeri, trădări, lovituri date, primite sau evitate. Există “nu mai fac asta niciodată” şi “niciodată nu spune niciodată”, există dorinţa de a da un sens nesimţirii şi dorinţa de a înţelege chiar şi atunci când nu mai e nimic de înţeles.

Alături de o femeie puternică, uneori, este un bărbat. Ea îl priveşte: “Îmi pare bine să te cunosc”, el  zâmbeşte: “vreau să te cunosc în fiecare zi un pic mai mult”.

În spatele unei femei puternice este o simplă femeie care vrea să devină puternică. Cu tot amalgamul de durere, suferinţă şi de frumuseţe ce îl poartă pe umerii ei.

În spatele unei femei puternice este mereu umbra trecutului ei, care o împinge să lupte, să meargă mai departe, să fie PUTERNICĂ.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*