logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile sale

Millavintage  Fashion   FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile sale

FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile sale

Ţi-ai fi imaginat vreodată cum ar fi să porţi o rochie din spic de grâu sau doar petale de trandafir, dar ce zici de o rochie sub forma feliilor de caşcaval sau de lămâie? Ei, sincer eu nu mi-aş fi imaginat aşa ceva. Însă, de curând, am descoperit pe facebook profilul lui Edgar Artis, pentru care orice obiect de zi cu zi, găsit prin casă, se transformă în artă. Şi nu orice tip de artă, ci una plină de stil şi feminitate.

El uimeşte femeile cu ingeniozitatea sa de a crea rochii  cu un aspect inedit.

Edgar Artis este un ilustrator de modă de origine armeană care, surprinde cu viziunea sa artistică, utilizând obiecte de zi cu zi pe decupaje de hârtie, pentru a finaliza desenele sale frumoase. Rochiile femeilor din desenele sale sfârşesc prin a prinde culoare sau formă a obiectelor obişnuite la care nici nu te-ai fi gândit.

Edgar foloseşte flori, hârtie arsă, chibrituri, fructe și tot felul de alte lucruri pentru a face o rochie frumoasă. Dacă nu, atunci el face gaură în locul în care ar trebui să fie rochia şi o umple perfect cu mediul înconjurător, prin care crează o rochie uimitoare.

Mai jos puteţi vedea doar o parte din munca sa şi dacă vă place pe Edgar Artis îl găsiţi pe Instagram sau pe Facebook.

Fashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile saleFashion Lifestyle  FOTO:Ilustrator de modă armean uimește cu creațiile sale

 

 

 

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: