Pălăria,un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

 

page2

Este timpul pentru mai multă graţie şi feminitate. Este timpul să ne amintim că suntem femei şi să demonstrăm asta prin stil şi rafinament. Iar pălăria este accesoriul perfect pentru a scoate în evidenţă şi a demonstra frumuseţea și eleganța unei femei. Eu ador pălăriile. Cândva pălăria era un accesoriu indispensabil femeilor, era elementul cel mai elegant cu care atrăgea toate privirile, în timp ce astăzi găsim pălării pe toate gusturile şi stilurile, doar că nu prea le purtăm.

În ultimii ani, acest accesoriu, care ne acoperă părul, este tot mai des întâlnit în timpul evenimentelor importante: nunţi sau evenimente sociale importante. Însă mi-ar placea ca toate femeile să înceapă să poate pălării oriunde şi oricând și să dea mai multă valoare pălăriilor, cât și ei ca femeie. Pălăria este un accesoriu care poate să fascineze pe oricine, pălăria învăluie femeia în mister, impune distanța şi poate ademeni orice bărbat.

Dacă v-am convins și v-ați decis să va cumpăraști pălării, ar trebui doar să fiți atente cum vă alegeţi o pălărie (în funcţie de anotimp, de forma feţei, de eveniment, de ţinută), încât să nu exageraţi. Cum spuneam, pălăria deja ne pune în centrul atenţiei. Încercaţi să o puneţi în concordanţă cu vestimentația sau pantofii.

Rochie-Bershka

Palarie-CVG Moda

 

 

2015-09-07 20.17.18bianconero2015-09-07 20.17.392015-09-07 20.15.352015-09-07 20.15.02

Urmărește-mă pe Instagram și Facebook.