Crăiasa Zăpezii pe plaiuri moldovenești
5DM30363_2
Pe culmile infinitului

Când vorbim de artă, vorbim despre viziuni fără limite. Viziunea este felul nostru de a vedea ceva ce alţii nu văd. A avea o viziune şi un stil personal este foarte important pentru orice artist şi mai ales când vorbim de fotografie. Fotograf sau model, ambii sunt într-o mare conexiune, căci împreună, prin munca lor, urmează să creeze ceva, să spună o poveste în imagini. O poveste interesantă, pe care o aveam în minte de ani de zile, era o şedinţă foto în zăpadă. Iar în cele din urmă dorinţa mi-a fost împlinită.

Întotdeauna am privit cu mare admiraţie fotografiile fashion realizate iarna şi de fiecare dată, m-am întrebat cum reuşesc acele modele să stea dezbrăcate la sub minus zero grade. Apoi, mi-am propus o provocare şi aşa au fost făcute pozele de mai jos. Acum, după această experienţă, pot confirma că, de dragul artei se face orice.

Vreau să-i mulţumesc lui Vadim Iakim, un fotograf din Edineţ, Republica Moldova, căci a rezistat cu degetele pe aparatul de fotografiat la gerul care era afară. Ştiu, poate vă întrebaţi câte zile am fost răcita după această şedinţă. Vă asigur, niciuna. Iar când privesc, acum, aceste fotografii, am o senzaţie de plăcut, de bine, căci am făcut-o şi pe asta. Pentru această şedinţă port o rochie cusută de Corina Pleşca Celeac, într-un atelier din Edineţ.

Deci, ce părere aveţi? Este iarnă un anotimp perfect pentru a da mai multă valoare farmecului feminin?

În final vă las urmatorul citat, care îmi place foarte mult și parcă ar descrie starea acestor fotografii: Fiecare femeie s-a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal şi de aceea o femeie nu trebuie să înceteze, în nici o împrejurare, să fie Femeie.

5DM30305-2

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*