Filme de dragoste pe care să le vedeți împreună de Dragobete

Nu am uitat că mâine este Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români. Cu această ocazie în plus, tinerii își pot transmite cele mai frumoase mesaje de dragoste, își pot face cele mai superbe declarații de dragoste prin care să-și jure iubirea eternă sau pur și simplu se pot uita împreună la un film bun de dragoste. Așadar, în aceste momente speciale pentru îndrăgostiți, nu aveam cum să ignor cele mai frumoase povești de dragoste din lumea cinematografiei. Iată lista cu filme de iubire în care puteți descoperi cele mai romantice scene de dragoste care au impreionat o lume întreagă.

Brief Encounter/Scurtă întâlnire (1945)

eternal-sunshine-of-the-spotless-mind.jpg

Cele mai frumoase 10 filme de dragoste din toate timpurile

Este o dramă romantică cu un scenariu interesant. O poveste de dragoste a doi tineri, care trec printr-o perioadă deficilă, iar ea, Clementine, protagonista acestui film, decide să-și steargă toate amintirile legate de prietenul ei. Fapt pentru care el rămâne șocat, iar de aici pornește aventura lui de a-și șterge amintirile legate de iubită. În timp ce încearcă să facă acest lucru, el își amintește de toate momentele frumoase între ei doi, motivul pentru care s-a îndrăgostit de ea și toate greșelile pe care le-a comis, astfel decide să facă tot posibilul să o recucerească. Un film reușit, care trebuie privit în doi, pentru că sunt multe lucruri interesante de învațăt despre o relație de cuplu și puterea dragostei.

The Age of Adaline/ Secretul Adelinei

42416_ppl

Un film ceva mai recent, lansat în primăvara anului trecut, The Age of Adaline  a avut succes în rândul tinerilor. Este povestea unei tinere, Adeline, care în urma unui accident rămâne în viață datorită unui moment magic care îi face cadou o tinerețe eternă. Adeline se oprește din îmbătrânire la vârsta de 29 de ani. Doar că aceast destin și acest dar nu este ușor de purtat pentru Adeline care este constrânsă mai multe decenii la rând să fugă dintr-un loc în altul, să fugă de bărbații pe care îi iubește. Până într-o zi când îl cunoaște pe Ellis, iar ceva se schimbă. Este un film foarte captivant, un film plin de istorie și farmec. Rămâne să vedeți despre ce este vorba și să aflați cum ia sfârștit povestea Adelinei.

Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*