logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Joy, color and strange sweater

Millavintage  MY OUTFIT   Joy, color and strange sweater

Joy, color and strange sweater

MY OUTFIT  Joy, color and strange sweater

Primăvara începe cu multă bucurie și culoare. Fiecare anotimp este fascinant în felul său, însă un anotimp mai plin de culoare și lumină nu poate fi decât Primăvara.

Primăvara naște noi emoții, noi dorințe și idei. Zilele trecut ne-am bucurat de o mică primavara timpurie. Temperaturile au crescut brusc, soarele  zâmbea, iar cu această ocazie am iesit să facem poze prin oraș.

În aceste imagini puteți vedea un pulover de lână lung, cu tăieturi foarte adânci pe lateral. Un detaliu care îmi place foarte mult sunt  mânecile lungi care pot fi folosite și pe post de mănuși. Puteai vedea și gulerul cum cade ușor, fiind și el despicat pe lateral.  Acest tip de plover poate fi purtat cu pantaloni sau cu o pereche de egări, colanți. În ziua în care am făcut pozele am fost inspirată așa cum vedeți. Ce părere aveți?

 

MY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweaterMY OUTFIT  Joy, color and strange sweater

 

PELERINA CU BLANĂ. ELEGANŢA CARE NU SE OFILEŞTE

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: