logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Ținută casual: haină roșie și pălărie neagră

Millavintage  MY OUTFIT   Ținută casual: haină roșie și pălărie neagră

Ținută casual: haină roșie și pălărie neagră

 

MY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagrăMY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagră

MY OUTFIT Ținută casual: haină roșie și pălărie neagră

 

Când vrei să îmbini misterul cu pasiunea alegeți să purtați roșu și negru. Aceaste culori, mai mult folosite pentru ocazii speciale, sunt o portiță de acces pentru un stil elegant și atrăgător, cu care poți să atragi atenția celor din jur. Despre culoarea roșie  am mai vorbit și aici. Suntem în ultima zi de iarna, mâine vom saluta primăvara, iar eu acum mi-am dat seama ca nu v-am arătat paltonașul rosu și pălăria neagră pe care le-am purtat în această iarna. În acest outfit puteți vedea o combinație între casual și elegant, o ținută de toate zilele. Ah, da, vă place  baticul meu  albastru verziu?

Comments

comments

2 Comments
 • dharmaswan69
  Răspunde
  februarie 29, 2016

  Foarte dragute pozele, pacat ca nu le pot vota individual.

 • dharmaswan69
  Răspunde
  februarie 29, 2016

  Iti sta bine in rosu… 😀

Leave a Comment: