Look casual, de primăvară. Boyfriend jeans.

De această dată vin cu un look mai primăvăratic, casual, purtând o pereche de blugi boyfriend şi precum puteţi vedea, cu toate acestea, nu renunţ la elegantă şi senzualitate, elemente ce nu ar trebui să lipsească niciunei femei.

Cum purtăm blugii Boyfriend?

Au fost numiţi Boyfriend, deoarece par să fie blugii prietenilor noştri, dar nu e chiar aşa. Pentru că vorbim despre modelele special concepute pentru liniile feminine, cu picioare mai fine. Deci, blugii boyfriend nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră, pentru că sunt foarte la modă în ultimii ani.

Acest model de blugi nu poate fi purtat oricum, dar necesită puţină atenţie, dacă doriți să creaţi un look femenin care să vă reprezinte. Prima regulă ar fi că atunci când purtaţi aceşti blugi să îi asortaţi cu ceva hiper-femenin, care să echilibreze lookul vostru. De exemplu puteţi alege foarte uşor să purtaţi încălţămintea pe tocuri, stiletto, la care blugii pot fi îndoiaţi sau să purtați blugii cu o cămaşă office. Pentru o ţinută de toate zilele, casual, eu port boyfriend jeans cu tricouri sau maieuri foarte lejere și aleg încălțămintea pe tocuri. Dar, aceşti blugi arată superb şi cu o pereche de teneși sau mocasini.

DSC_0230

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*