logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Cum purtăm pardesiul primăvara

Millavintage  MY OUTFIT   Cum purtăm pardesiul primăvara

Cum purtăm pardesiul primăvara

MY OUTFIT  Cum purtăm pardesiul primăvaraMY OUTFIT  Cum purtăm pardesiul primăvaraMY OUTFIT  Cum purtăm pardesiul primăvaraMY OUTFIT  Cum purtăm pardesiul primăvara

MY OUTFIT  Cum purtăm pardesiul primăvara

 

Un pardesiu elegant este o piesă must-have în garderobă unei femei, indiferent că îl folosește zi de zi pentru a merge la birou sau pentru o ocazie specială, o ceremonie la care optezi pentru o ținută eleganță sau pentru o întâlnire de afaceri. Și țineți cont de ce se spune, că prima impresie mereu contează, în special când aveți întâlniri pe plan profesional.

Sunt foarte multe modalități de a purta pardesiul  se potrivește bine și la blugi, precum și la pantaloni clasici, eleganți. Moda din ultimii ani îl asortează foarte bine și la pantalonii scurți sau trei sferturi, depinde de gust și de stil.

În cazul de față, port un pardesiu cu imprimeuri, elegant, potrivit pentru ocazii speciale la care am ales o fustă clasică și o cămașă, dar pentru acest post mai mult m-a interesat să mă laud ce mi-am cumpărat din Republică Moldova. 😀

Ce ziceți, vă place?

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: