Relaxed Outfit in the Spring

DSC_0009

DSC_0079

Am fost absentă câteva zile, probabil mi-ați simțit lipsa. A trecut și Pastele catolicilor, a trecut și mini-vacanța, iar eu în acest timp am simțit nevoia să fac o pauză de câteva zile și să nu mai intru pe calculator. Să mă deconctez definitiv de la internet nu a fost posibil, căci ar fi trebuit să îmi ascund telefonul, dar oricum când nu intru pe calculator e deja un plus. Pentru că a fost vreme frumoasă, am fost mai mult pe la plimbări, am citit și o carte și în același timp am reușit să fac câteva poze noi.

Am descoperit un loc tare draguț și liniștit pe lângă  Vigevano și nu am mai stat pe gânduri am vrut să fac un shooting acolo. Iată, deci, așa au apărut pozele acestea.

Ma-ți văzut în multe poze și cam în toate purtam ținute elegante, casual-elegant. Primăvara aceasta ceva m-a „corupt”  și mi-am cumpărat o pereche de teneși și câteva tricouri largi. Nu mai purtam încalțăminte sport din liceu, mereu ma oriental spre ceva comod, dar în stil elegant. Afară de adidașii cu care alerg, nu mai aveam altă încălțăminte sport prin garderoba mea.

Primăvara aceasta e nebunie mare în ce privește tenișii cu paete. Se găsesc de toate culorile și diferite modele și culmea că moda nu are limite, se pot purta la orice: fuste, rochii, pantaloni, egări sub orice formă: elegnat, sport, casual. Combinațiile se pot face în multe feluri, însă indiferent cu ce alegi să te îmbraci, tenișii au grijă de tine să te simți comod.

Tot la Milano, primăvara aceasta se poartă foarte mult tricourile largi, cu imprimeuri opulente. Eu m-am îndrăgostit imediat de tricoul pe care îl vedeți în poze.

Acestea fiind spuse, vă las să admirați noul shooting și noua mea ținută cu atitudine.

 

Pe  tocuri

DSC_0162DSC_0161DSC_0159DSC_0154