logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Plaja Frugoso

Millavintage  Trips   Plaja Frugoso

Plaja Frugoso

Plaja Frugoso, numită şi Capo Castello, se găseşte în partea de nord de Cavo, şi, ca să ajungi la ea, trebuie să traversezi tot satul de-a lungul falezei.

Plaja este imensă, lângă ea mai sunt şi alte plaje mai micuţe, dosite de ochii lumii. Plaja este din pietriş şi este cea mai aglomerată, deoarece în această parte poţi să explorezi marea, să vezi peştişorii şi vegetaţia de pe fundul mării.

În partea dreaptă a plajei, se vede o mică insuliţa, numită  Insola dei Topi (Insula Şoarecilor), iar în partea stângă, când este vreme bună și cer senin se poate vedea foarte bine continentul cu oraşul Piombino.

Plaja fiind pe un teren abrupt, deasupra drumului care duce în jos spre mare, există o parcare şi un bar construit în stil rustic cu o căbănuţă de lemn şi terasă acoperită cu stuf ce ţine de umbră şi răcoreşte turiştii înfierbântaţi de soare.

Trips Plaja Frugoso

Trips Plaja FrugosoTrips Plaja FrugosoTrips Plaja FrugosoTrips Plaja FrugosoTrips Plaja FrugosoTrips Plaja Frugoso

Comments

comments

2 Comments
 • Adry
  Răspunde
  aprilie 4, 2016

  Aww!! Foarte frumos!!

  • aprilie 4, 2016

   Multumesc Adry, daca ai posibilitatea nu rata sa ajungi pe acolo, n-ai sa regreti!

Leave a Comment: