Chanel: Colecție Toamnă/Iarnă 2016-17

Ca de obicei, Karl Lagerfeld, îmbogățește cei care sunt liderii Chanel. Colecția Chanel toamnă/iarnă 2016-2017, prezentată la Paris Fashion Week, a entuziasmat foarte mult publicul. De această dată faimoasa casă de moda franțuzească vine cu o colecție foarte colorată, cu modele geometrice și forme retro, ce cuprinde în total 93 de ținute care pot satisface orice gust. De remarcat sunt vibrațiile cool ale anilor ’20. De la decolteuri bine adaptate la pălării melon; de la jachete la fuste până la gleznă – totul părea să fie infuzat cu deceniul lăsat de Coco Chanel care a adus o importanță majoră în industria modei.

Un element esențial este pălăria  care cu siguranță va face furori în sezonul următor.  Astfel, Chanel vine cu piese noi  care spun povești ale femeilor contemporane subliniind  dorința de a nu renunța la eleganță.

Colecția Toamnă/Iarnă 2016-2017

Colecția Chanel Toamnă/Iarnă 2016-2017 a fost prezentată la Paris Fashion Week și a impresionat prin creațiile sale unice și sofisticate. Creată de directorul creativ al casei de modă, Karl Lagerfeld, colecția a fost o omagiere a stilului clasic Chanel, combinat cu elemente moderne și inovatoare.

Ținutele de sezon

Colecția a inclus o varietate de ținute, de la rochii elegante la jachete cu blană și pantaloni largi. Materialele folosite pentru aceste ținute au fost de cea mai înaltă calitate, inclusiv catifea, mătase și blană. Culorile dominante au fost negru, gri și alb, cu accente de roșu și albastru.

Must-Have: Ținutele din piele, trendul acestui sezon

Accesorii

Accesoriile au jucat, de asemenea, un rol important în această colecție, adăugând o notă de eleganță și sofisticare ținutelor. De la posete și genti până la bijuterii și pantofi, fiecare accesoriu a fost ales cu atenție și a contribuit la crearea unui look complet și armonios.

Stilul clasic Chanel revizitat

Colecția Chanel Toamnă/Iarnă 2016-2017 a arătat că marca este încă capabilă să inoveze și să păstreze stilul său clasic, făcându-l relevant pentru generația actuală. Eleganta și sofisticarea au fost la forefrontul colecției, ceea ce a făcut-o să fie apreciată atât de criticii de modă, cât și de publicul larg.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Sursa: Vogue Italia