Christian Dior: Colecție Toamnă/Iarnă 2016-2017

Christian Dior este unul dintre cei mai renumiți designeri de modă din lume și a avut o influență majoră asupra modei feminine încă din anii 1940. Cu fiecare colecție lansată, Dior aduce un nou standard în lumea modei și, de aceea, fiecare prezentare de modă a brandului este așteptată cu nerăbdare de către iubitorii de modă din întreaga lume.

Colecția Toamnă/Iarnă 2016-2017 a lui Christian Dior a fost lansată în cadrul Săptămânii Modei de la Paris și a impresionat prin combinația perfectă de eleganță și stil modern. Designerii Christian Dior au creat piese sofisticate, cu accente puternice de culoare și materiale luxoase, care au captat atenția publicului și au confirmat poziția brandului ca lider în lumea modei.

Casa de modă Dior  a rămas pentru a doua oară  „orfană” de director, după ce Raf Simons a plecat chiar înainte de fi prezentată colecția de la Paris . Astfel, casa de modă Dior,  fără director creativ, este preluată de disignerii firmei, conduși de  Lucie Meier și Serge Ruffieux, care reușesc să aducă în pasarela de la Paris o colecție foarte feminină cu multe rochii și fuste, în care abundă imprimeurile florale și culorile închise. Printre rochii și fuste, foarte evidente sunt și paltoanele sau hainele tricotate disponibile pe mai multe culori, dar și alte accesorii interesante.

Coco Chanel: reguli de stil care fac istorie

Siluete sofisticate

Siluetele sofisticate au fost elementul central al colecției și au adus un plus de eleganță și stil fiecărei piese. Rochiile lungi, cu trenă și fustele plisate, care au fost prezentate în diverse culori, de la alb la negru, au impresionat prin linii simple și ușor de purtat. Aceste piese sunt perfecte pentru o seară la opera sau o cină elegantă și sunt o alegere perfectă pentru doamnele care doresc să se afirme prin stilul lor sofisticat.

Accente de culoare puternice

Accentele puternice de culoare au fost o altă caracteristică a colecției și au adus un plus de viață și de personalitate fiecărei piese. Roșul, galbenul și verdele au fost culorile predominante ale acestei colecții și au fost utilizate în combinații ingenioase cu alte nuanțe mai delicate, precum albastrul sau movul.

.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

                                                               FOTO: Yannis Vlamos / Indigital.tv

                                                       Sursa: vogue. it