Met Gala 2016: Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu

Met Gala este unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, unde cei mai talentați designeri și celebrități se întâlnesc pentru a sărbători frumusețea și moda. În 2016, Met Gala a avut loc la New York și a adunat o mulțime de vedete strălucitoare, fiecare încercând să arate cât mai bine pe covorul roșu. Acest eveniment a fost un spectacol de modă impresionant, cu o mulțime de rochii uimitoare și accesorii deosebite.

Rochii care au furat atenția la Met Gala 2016

La Met Gala 2016, au existat multe rochii care au atras atenția, dar unele dintre cele mai frumoase au fost cele purtate de:

Beyoncé

Beyoncé a sosit la Met Gala 2016 într-o rochie de diamante Givenchy, care a avut un design simplu, dar elegant. Această rochie a arătat absolut superbă pe ea și a adus un plus de strălucire evenimentului.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a încântat audiența cu o rochie de mătase albă cu paiete de la Versace. Această rochie a avut un decolteu adânc și un fustan amplu, care a evidențiat trupul său perfect.

Giorgio Armani: Colecție Toamnă/Iarnă 2016-17

Taylor Swift

Taylor Swift a optat pentru o rochie Louis Vuitton cu un print floral, care a avut un design delicat și feminin. Această rochie a arătat minunat pe ea și a completat perfect look-ul său de Met Gala.

Accesorii deosebite la Met Gala 2016

La Met Gala 2016, au existat nu numai rochii uimitoare, ci și accesorii deosebite care au completat perfect ținutele celor prezenți. Unii dintre cei mai îndrăzneți au purtat:

Cercei lungi

Unii dintre cei mai îndrăzneți au optat pentru cercei lungi, care au adus un plus de dramatism ținutelor lor. De la cercei cu diamante la cercei cu pietre colorate, acestea au arătat absolut fantastic.

 

Iată selecția mea de cele mai frumoase rochii Met Gala 2016. Vouă care vă place?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*