Cele mai celebre filme erotice

Orice relație are nevoie, uneori, de câte un impuls sau creativitate că să nu cadă pradă monitoniei. De cele mai multe ori momotonia dintr-o releție duce la infidelitatea în cuplu. Ce să faci când simți că ceva nu mai merge, iar relația voastră amoroasă e cam “amorțită”? Poate v-ar  ajuta să  vă uitați împreună la un film care să vă trezească pofta de sex și pasiunea dintre voi. Iată, deci, o listă cu filme erotice pe care trebuie neaparat să le vezi împreună cu iubitul, soțul, iar după viziuonare puteți vorbi deschis despre ce v-a plăcut și ce ați putea încerca și voi pentru a stimula viața voastră sexuală.

1. 9 1/2 weeks-  1986

9 saptamani jumate

Este unul din cele mai frumoase filme erotice. Cu siguranță l-ați văzut, iar dacă nu atunci trebuie neapărat să-l vedeți. Jhon și Elisabetha, personajele principale, se întâlnesc întâmplător și se plac, iar între ei există o atracție foarte puternică și de aici începe aventura erotică ce va dura 9 săptămâni și jumătate. E un film foarte apreciat mai ales pentru scenele senzual-erotice, iar melodia  You Can Leave Your Hat On de Joe Cocker a curerit imediat publicul.

2. The ages of Lulu -1990

Eta_di_lulu-1113x640

După romanul lui Almudena Grandes, filmul spune povestea lui Lulu, o adolescentă tulburată de sex. Ulterior se căsătorește cu Pablo, un bărbat mult mai matur decât ea, iubirea devine o adevărată obsesie de a se oferi cu orice preț și în orice fel. La un moment dat, relația lor se lărgește  cu Ely, un travestit, iar experiențele pentru Lulu devin tot mai tentante și o face să vrea mai multe  emoții și senzații extreme.

3. The lover  1992

YtDJK55MiCzojwyyF-Amante4

Un film bazat pe romanul autobiografic al Margueritei Duras. Filmul prezintă povestea unei relații sexuale între o frantuzoaică și un  chinez. Ea este o minoră de 15 ani, elevă la o școală de fete, provine dintr-o familie săracă, în timp ce el are 30 de ani și este foarte bogat. O poveste  cu scene de dragoste foarte pasionale și pline de emoții, dar și cu un sfârșit copleșitor.

Filme de dragoste pe care să le vedeți împreună de Dragobete

4.Come l’acqua per il cioccolato di Alfonso Arau- 1992

blog3

Pedro și Tita sunt făcuți unul pentru celălalt exact ca apa pentru ciocolată. Însă, atunci când Pedro, îndrăgostit nebunește de Tita, o cere de soție, mama ei se împotrivește. După această lovitură, Pedro se căsătorește cu sora Titei doar ca să fie alături de ea, cea pe care o iubește  enorm. Drogostea lor imposibilă rezistă în timp mai multor obstacole. Iar în tot această perioadă tensiunea sexuală e foarte excitantă.

5. Eyes wide shut de Stanley Kubrick- – 1999

Eyes_Wide_Shut_Still

Ochii sunt elementul central al acestei opere de artă semnată  Kubrick. Ochii, pot fi ochii personajelor, ochii regizorului, ochii privitorilor sau în general,  ochii minții virtuale și umane. Protagoniști filmului sunt un cuplu de newyourkezi foarte bogați: ea, Alice, o minunantă mamă a unei fetițe de șapte ani, fostă proprietară a unei galerii de artă, iar el, Bill este un fost doctor. Totul pare perfect, până când Alice îi mărturisește lui Bill despre fanteziile sale ascunse. De aici soțul ei intră în criză și pornește în căutarea unor senzații și experiențe absurde. Ajunge să participe la cele mai mari orgii colective.

 Urmariți-mă pe Instagram sau pe Facebook

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*