Romania Talent Show la Milano

Duminică, 8 mai, la Milano a avut loc a IV ediție a concursului Romania Talent Show.

Evenimentul organizat de stilista Irina Tîrdea s-a desfășurat în Clubul Goganga din Milano unde s-au adunat mai multe personalități remarcante din comunitatea românească din Italia și nu numai.

Competiția s-a adresat tuturor  românilor talentați rezidenti în Italiei, cu scopul de a descoperi și de a promova talentele românești din Peninsulă. Astfel, cei prezenți au avut ocazia să descopere că și în Italia sunt artiști de origene română care poate nu sunt atât de mult promovați, dar talentele lor ne dau motiv de mândrie și ne fac cinste peste hotare. În concurs au participat români talentați din diferite domenii: muzică, dans, actorie, pictură, fotografie, modă.

În final, premiul I a fost înmânat pictoriței Anișoara Elena Saso rezidentă în Varese, care a impresionat juriul și publicul cu lucrările sale.

Backstage: Street Urban Shooting in Milano

Evenimentul a fost prezentat de  Irina Tîrdea, Manager IRIS Collection & IRIS EVENT FACTORY, care a avut alături de ea un juriu numeros.

Membrii juriului au fost: Fabio Brignoli – Director pentru Vogue Italia, Claudia Serdan –musician, Dan & Mariana Cretu – muzicieni, Cornel Toma- jurnalist Gazeta Romaneasca, Liudmila Carta- jurnalista, Letizia Somma -Sosia Amy Winehouse – artista& regista,Monete Ileana – Etnolog si Muzeograf.

Alți invitați de onoare prezenți la eveniment au fost: Doina Muntean-cântăreața de muzică populară și  membră UCMR-ADA și UNART;  Stancu Mazilu Nicola – Doctor în muzică; Oprea Costel – Președinte fondator FEDERAȚIA STAR MUSICROMANIA; Ettore Martinelli – avocat la Milano; Romulus Popescu – Președintele Asociației românilor ARI Milano; Roberto Salvini – Canale Europa – Festival Net – Dentro Milano, Reprezentant Consulatul General al Romaniei la Milano, etc.

Evenimentul i-a avut parteneri pe Ettore Martinelli-avocat din Milano, Asociația Românilor din Italia, Canale Europa TV, Federația Star Music România, Festivalnet, Dentro Milano, Consulatul României la Milano.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments are closed.