logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Culori de vară

Millavintage  MY OUTFIT   Culori de vară

Culori de vară

Anul acesta vară a cam întârziat să apară, însă acum că temperaturile s-au ridicat, iar termometrele depășesc 35 de grade celsius, avem nevoie de haine cât mai lejere. În Milano sunt foarte ușor de găsit rochițele de genul acesta, care pot fi utilizate atât pentru un look de zi, cât și pentru o ținută de seară, pentru o ieșire în oraș cu prietenii, la o terasă. Și nu e tocmai ceva nou, pentru că rochițe de vară lungi, vaporoase, se găsesc în fiecare an. Un singur lucru de care să țineți cont  pentru sezonul acesta sunt culorile.

Vara aceasta se poartă foarte mult verde, galben, coral, portacaliu, albastru, etc. Culori aprinse, culori vii care emană entuziasm și vivacitate. Eu am făcut o pasiune pentru verde și galben anul acesta. Două culori care nu prea se găseau în garderoba mea de până acum.

Verdele este culoarea speranței, este o culoare ce poate fi combinată foarte ușor cu aproape orice, în funție de ocazie și de ce tipul de ținută pe care vrei să îl obții. Pentru a da o notă de eleganță combină verdele cu accesorii pe negru, accesorii elegante și chic, în schimb pentru o ținută de zi, în lumina puternică a soarelui, alege culori vii, precum alb ce da o notă de prospețime sau un galben luminos.

Mai jos puteți vedea câteva imagini în care am adunat  culori de vară.  Ce părere aveți?

MY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de varăMY OUTFIT  Culori de vară

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: