Culori de vară: Ce zici de verde?

Anul acesta vară a cam întârziat să apară, însă acum că temperaturile s-au ridicat, iar termometrele depășesc 35 de grade celsius, avem nevoie de haine cât mai lejere.

În Milano sunt foarte ușor de găsit rochițele de genul acesta, care pot fi utilizate atât pentru un look de zi, cât și pentru o ținută de seară, pentru o ieșire în oraș cu prietenii, la o terasă.

Și nu e tocmai ceva nou, pentru că rochițe de vară lungi, vaporoase, se găsesc în fiecare an.

Un singur lucru de care să țineți cont  pentru sezonul acesta sunt culorile.

Vara aceasta se poartă foarte mult verde, galben, coral, portacaliu, albastru, etc. Culori aprinse, culori vii care emană entuziasm și vivacitate. Eu am făcut o pasiune pentru verde și galben anul acesta. Două culori care nu prea se găseau în garderoba mea de până acum.

Greenery, culoarea anului 2017. Vă place sau nu?

Verdele este culoarea speranței, este o culoare ce poate fi combinată foarte ușor cu aproape orice, în funție de ocazie și de ce tipul de ținută pe care vrei să îl obții. Pentru a da o notă de eleganță combină verdele cu accesorii pe negru, accesorii elegante și chic, în schimb pentru o ținută de zi, în lumina puternică a soarelui, alege culori vii, precum alb ce da o notă de prospețime sau un galben luminos.

Mai jos puteți vedea câteva imagini în care am adunat  culori de vară.  Ce părere aveți?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*