logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Black and white

Millavintage  MY OUTFIT   Black and white

Black and white

De această dată vin cu un model de rochie geo-șic pe alb și negru. O rochie foarte ușoară, perfectă pentru zilele de vară călduroase, dar în același timp  foarte stilată, cu un efect distinct,  datorită imprimeurilor geometrice pe alb și negru. Negru și alb sunt nonculori care niciodată nu vor ieși din modă, pentru că se combină foarte bine cu orice și în orice moment. Însă, cel mai impresionat în ultima vreme sunt modelele de rochii cu imprimeuri sub forma figurilor geometrice, care pot fi  purtate pentru un număr foarte mare de ocazii, iar cu astfel de ținută nu ai cum să treci niciodată neobservată.

MY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and white

MY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and whiteMY OUTFIT  Black and white

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: