Black and white

De această dată vin cu un model de rochie geo-șic pe alb și negru. O rochie foarte ușoară, perfectă pentru zilele de vară călduroase, dar în același timp  foarte stilată, cu un efect distinct,  datorită imprimeurilor geometrice pe alb și negru.

Negru și alb sunt nonculori care niciodată nu vor ieși din modă, pentru că se combină foarte bine cu orice și în orice moment.

Însă, cel mai impresionat în ultima vreme sunt modelele de rochii cu imprimeuri sub forma figurilor geometrice, care pot fi  purtate pentru un număr foarte mare de ocazii, iar cu astfel de ținută nu ai cum să treci niciodată neobservată.

Eleganță vintage în alb și negru

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

millavintage-ydqaki874e.live-website.com-22millavintage-ydqaki874e.live-website.com-21millavintage-ydqaki874e.live-website.com-24millavintage-ydqaki874e.live-website.com-33

millavintage-ydqaki874e.live-website.com-31millavintage-ydqaki874e.live-website.com-26millavintage-ydqaki874e.live-website.com-30millavintage-ydqaki874e.live-website.com-27millavintage.commillavintage-ydqaki874e.live-website.com-36

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*